400 nieuwe projecten en 100.000 nieuwe wallets op Cardano! Analyse ADA/USDT!

De activiteit op de Cardano-blockchain neemt toe. Afgelopen maand werden er veel nieuwe wallets en projecten geregistreerd. Is het werkelijk zo rooskleurig? We nemen je ook mee in een prijsanalyse voor de lange termijn.

De activiteit op de Cardano-blockchain neemt toe. Afgelopen maand werden er veel nieuwe wallets en projecten geregistreerd. Is het werkelijk zo rooskleurig? We nemen je ook mee in een prijsanalyse voor de lange termijn.


Versnelde groei in aantal projecten

Volgens een tweet het moederbedrijf van Cardano, IOHK, van 18 april gaat het heel goed met Cardano. Er zijn inmiddels 900 projecten aan het bouwen op het ecosysteem. Waarvan 400 in maart zijn begonnen.

In de twitterdraad wordt een aantal projecten in de schijnwerpers gezet die als thema onder andere DeFi, metaverse en een fondsenwerving hebben.


Veel activiteit, nog weinig volume

Het is lastig in te schatten hoe goed het gaat met Cardano op basis van de laatste maand. Er zijn heel veel nieuwe projecten in ontwikkeling. Het aantal gedecentraliseerde apps (DApps) dat al werkt is juist heel beperkt. Via Defi Llama is te zien dat er 10 werkende Defi-DApps zijn, waarin $224 miljoen opgesloten zit (TVL, Total Value Locked). In Ethereum zit $117 miljard, in Solana $6,9 en in Polygon $,4,2 miljard. Cardano is nog mijlenver van Ethereum verwijderd, maar ook nog flink achterop bij de chains die ze wellicht als concurrentie zien.

In de afgelopen maand is het aantal wallets wel snel gegroeid. Er zijn ongeveer 100.000 nieuwe wallets geregistreerd, waarmee het totaal op 3,2 miljoen komt. De nieuwe wallets hebben niet gezorgd voor meer volume, dat bleef de afgelopen maand ongeveer gelijk. Wel is het zo dat het aantal transacties van minimaal $100.000 sterk is toegenomen. Dit wordt in verband gebracht met toenemende institutionele interesse.

De conclusie die je zou kunnen trekken uit al deze cijfers is dat het netwerk op stoom begint te raken. Althans, zo kijkt oprichter Charles Hoskinson er wel naar.


ADA/USDT, lange termijn prijsverwachting!


In deze video nemen we je mee in de prijsverwachting van ADA op de lange termijn.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.