Binance gaat bedrijven buiten crypto overnemen, BNB klaar voor reversal?

Changpeng Zhao heeft aangekondigd dat Binance gaat investeren in bedrijven buiten de crypto-industrie. Een effect is diversificatie van de inkomsten, maar er zit meer achter.

Changpeng Zhao heeft aangekondigd dat Binance gaat investeren in bedrijven buiten de crypto-industrie. Een effect is diversificatie van de inkomsten, maar er zit meer achter.


Shopping spree

Binance wil bedrijven geheel of gedeeltelijk overnemen die op het eerste oog niets met cryptovaluta te maken hebben. De grootste cryptobeurs van de wereld kan daarmee de inkomsten diversifiëren. Op dit moment komt nog ongeveer 90% van de opbrengsten uit handelsfees. De uitvoering van dit plan werd eerder dit jaar al zichtbaar, toen Binance een belang van $200 miljoen nam in Forbes, een uitgever van zakelijke media. Bij de investering horen ook twee stoelen aan de bestuurstafel van Forbes.


Crypto-industrie laten groeien

Misschien wel belangrijker dan de directe opbrengsten van de investeringen, is het strategische belang van de geplande investeringen en die in Forbes.

“We willen een of twee doelen in elke economische sector identificeren en erin investeren om te proberen ze in crypto te brengen,” licht Zhao toe. Hij voegde daar aan toe dat hij hoopt dat dit andere grote cryptobedrijven aanzet om hetzelfde te doen vanuit concurrentieoverwegingen.

Het plan van Binance is niet om een conglomeraat te worden, een enorm bedrijf met allerlei (onsamenhangende) divisies. Changpeng Zhao ziet het eerder andersom, bij bedrijven infrastructuur creëren om digitale assets of cryptovaluta te integreren in bestaande bedrijfstakken.

Of zoals Zhao het zegt: “De strategie draait om het groter maken van de crypto-industrie.”


BNB/USDT

BNB heeft hier de mogelijkheid om een bodem te zetten. Dit kunnen we zien aan de steun die constant wordt behouden op het niveau van de $333. Deze mogelijke bodem wordt bevestigd bij een candle close boven de $424. Dan zetten we namelijk een overtuigende higher high neer en kunnen we met de opgehaalde liquiditeit op $336 de beweging omhoog gaan maken! Tot die tijd is het belangrijk om het hoofd koel te houden en vooral niet te FOMO’en, want BNB mist op dit moment nog de confirmatie van de reversal.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.