Binance.US opent kantoor in Solana-metaverse Portals

De Amerikaanse tak van de beurs van de rijkste man in de cryptosphere, Changpeng Zhao, heeft een kantoor geopend in de metaverse Portals die draait op de Solana-blockchain. De Binance.US-space is bedoeld voor nieuws en evenementen.

De Amerikaanse tak van de beurs van de rijkste man in de cryptosphere, Changpeng Zhao, heeft een kantoor geopend in de metaverse Portals die draait op de Solana-blockchain. De Binance.US-space is bedoeld voor nieuws en evenementen.


Virtuele evenementen

CoinDesk heeft via Twitter gesproken met Chris Lund, hoofd communities and partnerships van Portals.

“Binance.US krijgt een space in Portals Downtown waar ze zich toeleggen op het laatste nieuws, koersgrafieken en virtuele evenementen.”

Portals, ‘op straat’ (bron: https://theportal.to)


Klantenbinding

Portals is een metaverse, zoals ook The Sandbox en Decentraland dat zijn. Het is bedoeling dat je het idee hebt dat je door het centrum een drukke stad als New York loopt. Om dit te creëren, is niet begonnen met het verkopen van stukken land, maar hebben een aantal eerste gebruikers via NFT’s toegang gekregen tot Building One.

Vanuit die groep early adopters wordt het project verder gevuld. Heb je de boot gemist? Je kunt een toegangsNFT alsnog tweedehands kopen via Magic Eden, prijzen op dit moment vanaf $SOL25 of zo’n $3400.

Binance.US is een van de eerste bedrijven die kiest voor Portals. Woordvoerder Zachary Tindall vertelt dat het virtuele Binance.US-kantoor een hangplek moet worden voor de gebruikers van de exchange.

“We creëren een space in de metaverse voor de Binance.US-community om samen te komen. Het is de eerste van vele stappen die we nemen, terwijl we onze community opbouwen en proberen te bereiken.”Prijsverwachting Solana (SOL)

Portals draait op de blockchain van Solana. SOL is de nummer zes cryptovaluta op CoinGecko met een marktkapitalisatie van $42,4 miljard. Hoewel de fundamentals rondom SOL dus nog altijd uitstekend zijn, ziet het er prijstechnisch niet goed uit. En dat is ook geen schande, want SOL is in een jaar tijd ruim 25.000% gestegen. Een markt beweegt nooit in één rechte lijn omhoog en een stijgende trend gaat dus altijd gepaard met correcties.

Een diepere correctie lijkt momenteel een serieuze mogelijkheid, aangezien we de dagelijkse demand op $152.32-$144.96 zijn verloren en dat hebben afgewezen. Als eerste in beeld komt de low die we op $116 gevormd hebben. Als we daar de liquiditeit onder hebben opgehaald zouden we iets van een bounce kunnen zien, maar gezien het totale prijsbeeld is dat niet heel aannemelijk.

We houden er rekening mee dat we de komende maanden mogelijk prijstargets van $96.50, $75.40 of wellicht zelfs lager kunnen gaan zien. En hoewel dit vrij dramatisch lijkt, is het niet per sé slecht. Een koers beweegt nou eenmaal in golfbewegingen.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.