Bitcoin- of Dogetattoo? Prijsanalyse BTC!

Bitcoin steeg de afgelopen dagen naar het hoogste punt sinds bijna drie weken. Het aantal cryptotattoos is vorig jaar aanmerkelijk gestegen. En een koersanalyse van BTC/USDT.

Bitcoin steeg de afgelopen dagen naar het hoogste punt sinds bijna drie weken. Het aantal cryptotattoos is vorig jaar aanmerkelijk gestegen. En een koersanalyse van BTC/USDT.


Crypto in je huid

Het aantal zoekopdrachten op Google en Instagram naar cryptotatoeages is vorig jaar sterk toegenomen. Kennelijk inspireert een bullmarkt liefhebbers van tattoos. De getatoeerde “₿” is in 2021 maar liefst 900 keer geteld, volgens onderzoekers van Crypto Head. Ook het aantal Ethereum- en Dogecointatoeages neemt toe.


In het onderzoek is gekeken naar de hoeveelheid zoekopdrachten op Google en is gezocht op Instagram-hashtags. Het overkomt de besten onder ons, getuige de tattoo die Didi Taihuttu van de The Bitcoin Family nam. En sommige mensen zijn echt heel zeker van hun zaak. Ook als het niet om bitcoin gaat.


En hoe zou het gaan met de eigenaar van deze tatoeage van het logo van Bitconnect?


BTC/USDT

TradingView Chart


Bitcoin is op de dagelijkse grafiek gesloten onder de $42.698. Dat betekent dat we nog geen uitbraak hebben gezien, maar liquiditeit hebben opgehaald. Het meest voor de hand liggende scenario is op dit moment een beweging omlaag.

Op de 4-uurs grafiek ondervindt de koers weerstand van het prijsniveau $42.250. Om die reden is een daling naar $41.331 logisch, van daaruit zouden we de low op $38.750 op kunnen zoeken.

Voor een bullish scenario en een echte uitbraak is een daily close boven $42.698 een voorwaarde.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.