Bybit x Red Bull Racing, Partnership van $150 miljoen!

Formule 1-team Red Bull Racing heeft in Bybit een nieuwe sponsor gevonden. Beide partijen hebben een deal voor drie jaar gesloten met een totale waarde van $150 miljoen.

Formule 1-team Red Bull Racing heeft in Bybit een nieuwe sponsor gevonden. Beide partijen hebben een deal voor drie jaar gesloten met een totale waarde van $150 miljoen.


Fiatgeld en BitDAO

Het team van onze eigen Max Verstappen gaat een partnership aan met Bybit voor $50 miljoen per jaar en zal betaald worden in fiatgeld en de BitDAO token (BIT). Red Bull maakte bekend dat deal in ieder geval gaat om het uitgeven van fantokens via Bybit. Daarnaast zal Bybit worden ingezet als ‘tech incubator’. Dat betekent dat de exchange het team zal helpen om ‘digital asset collections’ (zoals NFT’s) op de markt te brengen, maar zich ook inzet op het gebied van talentontwikkeling.


Snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid


Teambaas Christian Horner is heel enthousiast over de deal. Red Bull heeft de jongste fanbase in de Formule 1 en Bybit past daar heel goed bij als crypto exchange. Ben Zhou, mede-oprichter van Bybit, is ook heel blij met de partnership. Red Bull Racing heeft de F1 veranderd net als crypto de financiële wereld heeft veranderd.

Zhou heeft in Red Bull een soulmate gevonden. “De perfecte harmonie van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid is precies wat onze gebruikers ook zoeken op ons platform.”


Dankzij onze eigen partnership met Bybit (niet voor $150 miljoen) kun jij profiteren van korting en voordelen. Klik hier om er gebruik van te maken!CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.