Canadees bureau: 10% kans op totale vernietiging, dus koop aandelen!

Advies van een Canadees bureau: er is een abnormaal grote kans dat de aarde de komende 12 maanden wordt vernietigd door een nucleaire oorlog.. dus blijf bullish en koop aandelen.

Advies van een Canadees bureau: er is een abnormaal grote kans dat de aarde de komende 12 maanden wordt vernietigd door een nucleaire oorlog.. dus blijf bullish en koop aandelen.


Kernwapens

Het onderzoeksbureau BCA Research komt in deze tijden van grote geopolitieke onzekerheid voor de financiële markten met wel heel droog advies. Volgens analist Peter Berezin is de kans dat Poetin in de komende 12 maanden het bevel geeft om een nucleaire oorlog te starten gestegen tot 10%.

Inderdaad heeft Poetin tijdens de oorlog met Oekraïne opdracht gegeven om het nucleaire arsenaal in opperste paraatheid te brengen. En hij heeft de meeste raketten van iedereen.Blijf kalm

Maar laat je vooral leiden door de 90% dat het niet gebeurt, lijkt Berezin te zeggen.

“Ondanks het risico van een nucleaire oorlog, is het logisch om de komende 12 maanden constructief te blijven over aandelen,”  schrijft hij. “Als een langeafstandsraket jouw kant op komt vliegen, maakt het niet uit hoe groot je aandelenportefeuille is en hoe die is samengesteld. Dus, puur vanuit financieel perspectief, zou je dit existentiële risico grotendeels moeten negeren.”

Peter Berezin handelt duidelijk zonder emotie, wat op zich niet onverstandig is.

De Amerikaanse minister van Defensie, Ben Wallace, biedt wat houvast voor geïnteresseerden in de strategie van Berezin. Volgens Wallace is de nucleaire dreiging van Poetin vooral “spierballentaal” om de geallieerden eraan te herinneren dat Rusland die optie ook heeft.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.