Comeback na goed nieuws, Cardano (ADA) maakt zich klaar voor uitbraak!

Cardano is heeft een paar goede dagen achter de rug. Er kwam goed nieuws van verschillende fronten. De koers lijkt de weg omhoog weer gevonden te hebben na een stijging van 38% in drie dagen.

Cardano is heeft een paar goede dagen achter de rug. Er kwam goed nieuws van verschillende fronten. De koers lijkt de weg omhoog weer gevonden te hebben na een stijging van 38% in drie dagen.


Goed nieuws

Via verschillende kanalen kwam de afgelopen dagen goed nieuws naar buiten over Cardano. Coinbase maakte op hun blog bekend dat het nu mogelijk is om Cardano (ADA) te staken via het handelsplatform. Het idee erachter is dat het eenvoudig is om rendement te behalen op je stack met ADA.

“Met de lancering van vandaag biedt Coinbase een gemakkelijke en veilige manier voor iedere particuliere belegger om actief deel te nemen aan het Cadanonetwerk en daarvoor beloond te worden,” schreef Coinbase.

Naar verwachting is het rendement op Coinbase zo’n 3,75% jaarbasis na een lock up-periode van 20-25 dagen. Daarna worden eens per 5-7 dagen de stakingrewards uitgekeerd.Morgan Schofield, hoofd Ecosysteem Groei bij het moederbedrijf van Cardano, tweette deze week ander goed nieuws. Er zijn inmiddels 4.000.000 individuele NFT’s gemint op het Cardanonetwerk. Hij sprak de verwachting uit dat de groei vanaf hier zal versnellen, omdat de capaciteit van het netwerk wordt opgeschaald.


ADA/USDT, Uitbraak aanstaande?

TradingView ChartAls we kijken naar de grafiek van Cardano is alleen de weekly van belang. Dit omdat we in weerstand lopen van de supply op $1.143/$1.035. Zolang we onder die zone blijven zijn we in feite bearish maar de bulls laten toch sterkte zien!

Wanneer op de weekgrafiek een candle sluit boven de $1,178. Dan is de uitbraak bevestigd, de range low op $0,985 definitief gere-claimed en ligt een stijging naar $1,724 en wellicht zelfs weer $2,00 voor de hand!CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.