De VeChain Foundation heeft $1,2 miljard in kas! Koersanalyse VET/USDT

Het populaire cryptobedrijf dat zich onder andere bezighoudt met logistieke ketens heeft cijfers bekendgemaakt over het eerste kwartaal. De schatkist zit goed vol, uitgaven zijn relatief laag.

Het populaire cryptobedrijf dat zich onder andere bezighoudt met logistieke ketens heeft cijfers bekendgemaakt over het eerste kwartaal. De schatkist zit goed vol, uitgaven zijn relatief laag.


Schatkist goed gevuld

De VeChain Foundation heeft gerapporteerd over het eerste kwartaal van 2022. Hoewel de cijfers niet compleet zijn, geeft het wel inzicht in de situatie waarin VeChain verkeert. Er is $4,1 miljoen uitgegeven in Q1. VeChain heeft $1,2 miljard aan vermogen dat verdeeld is over stablecoins, BTC, ETH en uiteraard VET.

Aan het begin van het jaar zat de schatkist voller ($1,37 miljard). Volgens de verklaring komt dit door een “fluctuerende cryptomarkt en andere VeChain Foundation uitgaven.”

Een van de belangrijkste activiteiten was uitbreiding in Europa. In Ierland is een nieuw technologiekantoor opgezet waar 100 mensen moeten komen te werken. Doel is om vanuit Ierland de Europese markt op te gaan met VeChain.


Stablecoin VeUSD live

Met het fiasco van UST/Terra in het achterhoofd, valt de paragraaf over de nieuwe stablecoin van VeChain op. Op 14 maart is de VeUSD gelanceerd. Anders dan UST wordt VeUSD niet gedekt met cryptovaluta.

“Iedere VeUSD wordt volledig gedekt door fysieke reserves aan fiatgeld, die op elk moment kunnen worden ingewisseld in een verhouding van 1: 1,” staat in het financiële rapport. Aan het einde van het eerste kwartaal was er voor $5,2 miljoen aan VeUSD gemint.


Bodem in zicht voor VET/USDT?

TradingView Chart


Vechain blijft nog altijd zwakte vertonen en dat is niet vreemd met de huidige bewegingen van de Bitcoinkoers. Maar dit soort dalingen bieden ook altijd kansen. Zo nadert Vechain momenteel een belangrijke ongeteste wekelijkse demand op de $0.030-$0.025, dat ook oplijnt met de vorige high op de $0.026. Dit kan een interessant prijspunt zijn om te kijken naar een eventuele positie.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.