Dit is hoe je de bitcoinaankopen van Luna kunt volgen!

De Luna Foundation Guard koopt bitcoin in het groot in. Het is een van de redenen dat het sentiment de afgelopen dagen omsloeg. Kun je dan ook hoeveel ze hebben?

De Luna Foundation Guard koopt bitcoin in het groot in. Het is een van de redenen dat het sentiment de afgelopen dagen omsloeg. Kun je dan ook hoeveel ze hebben?


UST, gedekt door bitcoin

Als onderpand voor de stablecoins die op de Terra (Luna) blockchain worden uitgegeven wordt bitcoin ingekocht. De bitcoin dienen als tegenwaarde voor de uitgegeven terraUSD (UST). Recent kondigde de Luna Foundation Guard (LFG) aan dat het in de komende periode $10 miljard aan bitcoin gaat inkopen. In de dagen na de aankondiging steeg de bitcoinkoers en de aankopen van de LFG droegen bij aan het omslaan van het sentiment in de markt.

Op dit moment heeft LFG bijna 28.000 bitcoin in kas ter waarde van ruim $1,3 miljard.


Follow the money

Maar hoe kun je bijhouden hoeveel bitcoin er is aangekocht en hoeveel van de $10 miljard je nog aan koopdruk van LFG kunt verwachten? OKLink, een blockchain explorer, heeft het adres van LFG weten te achterhalen.

Dit is het adres: bc1q9d4ywgfnd8h43da5tpcxcn6ajv590cg6d3tg6axemvljvt2k76zs50tv4q.

Als LFG een adres blijft gebruiken voor het aankopen en bewaren van hun bitcoin zul je deze  wallet zien vollopen. Afhankelijk van de koers kan dat zomaar om meer dan 150.000 bitcoin gaan.


Wat betekent het voor de toekomst van stablecoins?

Tot nu toe worden stablecoins gedekt in dollars en bijvoorbeeld staatobligaties, zij het niet altijd 1-op-1. Om aan te tonen dat het echt hebben, voert een accountantsbedrijf een controle uit. Het vertrouwen in een stablecoin ligt voor een belangrijk deel bij een centrale partij, het accountantskantoor.

Met bitcoin in een wallet die voor iedereen in te zien is, verandert dat ineens. Net als bitcoin, wordt een stablecoin, gelinkt aan de dollar, veel meer een decentrale en transparante munt. Je hoeft geen centrale partij te vertrouwen, je kunt het zelf controleren.


Hoe staat LUNA/USDT ervoor?

LUNA ziet er enorm bullish uit, heeft wederom een nieuwe all time high neergezet en heeft tevens ook de hoogste candle close ooit neergezet! Omdat er verder geen levels van resistance meer boven liggen gebruiken we de fibonacci extensie tool om alsnog prijstargets te kunnen bepalen. Bovenstaande fibonacci levels zijn dus ook interessante punten om te kijken naar stukjes winstnemingen. De verwachting is nu dus ook dat we (met of zonder kleine correctie) verder omhoog gaan bewegen richting nieuwe all time highs.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.