Gaat Apple crypto accepteren?

Er doen geruchten de ronde dat Apple cryptovaluta als betaalmiddel wil gaan accepteren. Reden voor speculatie is een artikel op Bloomberg en een reeks tweets van Jack Mallers van Strike.

Er doen geruchten de ronde dat Apple cryptovaluta als betaalmiddel wil gaan accepteren. Reden voor speculatie is een artikel op Bloomberg en een reeks tweets van Jack Mallers van Strike.


Apple bereidt zich voor op financiële diensten

Volgens Bloomberg wil Apple minder afhankelijk worden van externe partners als het gaat om betalingen. De techreus zou daarom bouwen aan een eigen financiële infrastructuur, inclusief kredietbeoordeling en fraudeonderzoek. De ontwikkelingen zouden een enorme uitbreiding betekenen voor Apple Pay.

Nog veel meer voer voor speculatie is de recente reeks tweets van Jack Mallers. Hij is CEO van Strike, een app waarmee je snelle Bitcoinbetalingen kunt doen via het Lightningnetwerk. Mallers staat geprogrammeerd als key note speaker tijdens het congres Bitcoin 2022 in Miami.


Samenwerking Apple & Mallers?

Jack Mallers heeft een aantal oude filmpjes van Steve Jobs gepost en laat doorschemeren dat er een grote aankodiging tijdens Bitcoin 2022 aan zit te komen. De begeleidende foto’s zijn nogal cryptisch. Ze laten de Strike-app zien, de missie van Strike en de aankondiging dat hij gaat spreken op Bitcoin 2022. Het prikkelendste plaatje is Jack Mallers voor een pinautomaat van de Amerikaanse bank Chase, terwijl hij zijn middelvinger opsteekt. Hij draagt een pet van Apple.

De begeleidende tekst is: “Met Bitcoin als het monetaire netwerk, zal het financiële systeem goedkoper, sneller, innovatiever en inclusiever zijn. Twee weken #Bitcoin”

Het is een briljante marketingstrategie voor zijn optreden op Bitcoin 2022, crypto-Apple of niet.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.