Leren traden op basis van liquiditeit (Educatiegroep)

We hebben weer een nieuw Educatiegroep content stuk gemaakt voor de leden in de Educatiegroep. 'Liquiditeit', 'liquiditeit ophalen' en 'openstaande liquiditeit' zijn termen die wij vaak gebruiken in onze (video) analyses.

We hebben weer een nieuw Educatiegroep content stuk gemaakt voor de leden in de Educatiegroep. ‘Liquiditeit’, ‘liquiditeit ophalen’ en ‘openstaande liquiditeit’ zijn termen die wij vaak gebruiken in onze (video) analyses. Deze termen gebruiken wij ook veel in onze strategie, omdat traden op liquiditeit ervoor zorgt dat je niet alleen leert denken als een marketmaker, maar ook kan profiteren als een marketmaker. Marketmakers traden en investeren namelijk met te grote orders om fatsoenlijk kwijt te kunnen in de cryptomarkt. Als een marketmaker op reguliere wijze een grote order wil innemen beïnvloedt ie de markt teveel in z’n eigen nadeel of krijgt ie z’n posities niet gevuld. Om dit probleem te tackelen maken marketmakers gebruik van de stoplosses van de kleinere traders en investeerders. Deze stoplosses vormen dus de liquiditeit voor de marketmakers. Hoe dit precies werkt en welke vormen van liquiditeit er zijn, lees je in dit educatiestuk.

Wat wordt er behandeld:
✅ Wat is liquiditeit?
✅ Wat is de theorie achter liquiditeit?
✅ Liquiditeit boven de high en onder de low.
✅ Liquiditeit in ranges.
✅ Ongehuntte highs en lows
???? Wil je hier nu toegang tot? Klik hier!

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.