NFT-marktplaats OpenSea op koers voor record van $6.000.000.000 handelsvolume in januari

a is de grootste marktplaats voor het verhandelen van NFT’s. En hoewel de cryptomarkt als geheel in een fase van correctie zit, boekt OpenSea indrukwekkende resultaten in de eerste 10 dagen van januari.

OpenSea is de grootste marktplaats voor het verhandelen van NFT’s. En hoewel de cryptomarkt als geheel in een fase van correctie zit, boekt OpenSea indrukwekkende resultaten in de eerste 10 dagen van januari.


$2,2 miljard in tien dagen

Het handelsvolume in ERC-20 tokens is in de eerste 10 dagen van januari $2,2 miljard, volgens de cijfers van Dune Analytics. Als die lijn zich in januari doorzet, zou de recordmaand van vorig jaar ruim overtroffen kunnen worden. In augustus van 2021 was het handelsvolume $3,4 miljard. In de eerste tien dagen van 2022 waren er zes dagen met een handelsvolume boven de $200 miljoen en waren alle dagen in ieder geval goed voor $169 miljoen.


Phanta Bear collectie #1


Een collectie die de laatste dagen voor veel volume zorgt, is Phanta Bear. De laatste week is er voor bijna 17.600 ETH ($55 miljoen) verhandeld met een minimale prijs van 5,99 ETH ($18.732) per stuk. Het is een verzameling van 10.000 collectibles die ook dienst doen als lidmaatschapskaarten voor de Ezek Club-metaverse.  


Mandapop vs. Adidas

Een weekvolume van $55 miljoen is spectaculair en speculatief. Ezek Club is op 1 januari gelanceerd als platform en NFT-collectie. De oprichters zijn twee Taiwanese muzikanten uit de mandopop-scene.  De metaverse van Ezek staat op de rol voor het tweede kwartaal. Daar is er de mogelijkheid om land te kopen (as always), virtuele concerten bij te wonen en je eigen fanclubhuis te bouwen.

De belofte van Ezek Club en wellicht ook een grote fanbase in Azië, zorgt ervoor dat de PhantaBear-collectie bovenaan de ranking van Top NFT’s staat op OpenSea. Op nummer 46 staat de collectie van Adidas. In december was de succesvolle NFT-drop nog nieuws, maar met een handelsvolume van $4,2 miljoen steekt dat schril af tegen twee Taiwanese zangers.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.