Oprichter Litecoin vindt Dogecoin ‘geweldig’, inclusief VIDEO: 30% prijsstijging DOGE!?

Charlie Lee, de oprichter van Litecoin vindt Dogecoin “geweldig”. Het maakt crypto toegankelijk voor mensen die het anders misschien niet aan zouden durven, vindt hij.

Charlie Lee, de oprichter van Litecoin vindt Dogecoin “geweldig”. Het maakt crypto toegankelijk voor mensen die het anders misschien niet aan zouden durven, vindt hij.


DOGE is “best leuk”

Lee deed zijn uitspraken gisteravond, in gesprek met nieuwszender Bloomberg. Hij kwam wat vertellen over een upgrade van Litecoin die de privacy van gebruikers verhoogt en kreeg ook vragen over Dogecoin, omdat het een fork (afsplitsing) is van een fork van Litecoin en Elon Musk ‘m promoot.

Hij vindt het “best leuk” dat de memecoin zo gepusht wordt, omdat het adoptie bevordert.

“Crypto is nogal eng voor veel mensen. Maar als je een hond op een memecoinlogo zet dan maak je het leuker en makkelijker om mee te beginnen. Zodra ze dogecoin gebruiken zullen ze de kracht van crypto ontdekken en toekomen aan bitcoin en litecoin.”


Prijsverwachting DOGE + SHIB

Wat zou je voor de komende tijd kunnen verwachten voor DOGE? En als we het dan toch over hondenmemecoins hebben, hoe staat Shiba Inu (SHIB) er eigenlijk voor? Is de correctie van DOGE voorbij en zien we een stijging? Trader Nick laat je verschillende scenario’s zien.
CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.