Osmosis $1.000.000.000 waard! Koersverwachting OSMO en ATOM

Maandagavond is de total value locked (TVL) van Osmosis door grens van $1 miljard gegaan. De koers van de Osmosis tokens ($OSMO) van de decetralised exchange (DEX) steeg maandag gedurende de dag 13% in waarde naar $7,78.

Maandagavond is de total value locked (TVL) van Osmosis door grens van $1 miljard gegaan. De koers van de Osmosis tokens ($OSMO) van de decentralised exchange (DEX) steeg maandag gedurende de dag 13% in waarde naar $7,78.

Cosmos & Osmosis

Osmosis is onderdeel van het van ecosysteem van Cosmos en is een DEX die op dit moment voor een aantal handelsparen snelle en goedkope transacties mogelijk maakt. De echte waarde ligt nog ergens in de toekomst, als er via Osmosis ook transacties mogelijk zijn met valuta’s die op andere blockchains draaien. In de toekomst moet het mogelijk worden om ook met blockchains te handelen, zoals Ethereum of Binance Smart Chain.

Analyse OSMO & ATOM

Het is snel gegaan met OSMO sinds de eerste 10% van de tokens in juni 2021 werden vrijgegeven. Na aanvankelijk bescheiden dagvolumes van minder dan $1 miljoen in juli, was het handelsvolume op 3 januari $78 miljoen en bereikte de TVL dus $1 miljard.

Wat verwachten traders van de koers van OSMO en van ATOM?


ATOM/USDT

ATOM ziet er fantastisch uit. Eén van de meest bullish coins op dit moment. Maakt duidelijke higher highs en higher lows op de weekgrafiek en heeft een sterke bounce laten zien vanaf de weekly zone op $21.86-$21.19. De koers loopt momenteel wel tegen resistance aan van de vorige high, dus zou mogelijk iets van een pullback kunnen gaan maken.

Al met al, met of zonder pullback verwachten wij de komende weken een nieuwe higher high. Targets liggen dan in price discovery en kun je dus baseren op de fibonacci extensielevels (zie de prijzen aan de rechterkant).


OSMO/USDT

OSMO zit in een uptrend, met duidelijke higher highs en higher lows. Er is duidelijk koopdruk aanwezig vanaf de onderkant. Mocht je jezelf hierin willen positioneren houd wel rekening met het lage volume en het gebrek aan liquiditeit. Dit is namelijk duidelijk te zien aan de vorm van de candles.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.