Pavia: Metaverse op Cardano + prijsverwachting ADA

Het is nog geen Ethereum, maar er zijn projecten die draaien op de blockchain van Cardano. Een daarvan is Pavia, een metaverse.

Het is nog geen Ethereum, maar er zijn projecten die draaien op de blockchain van Cardano. Een daarvan is Pavia, een metaverse.


Metaverse op Cardano

Pavia bestaat op dit moment uit in ieder geval 100.000 uitgegeven kavels in een metaverse. Aan iedere kavel hangt een uniek nummer ter indentificatie dat weer gekoppeld is aan een Cardano NFT (CNFT). Vorig jaar oktober en november zijn de percelen in de voorverkoop gegaan en is 60% verkocht. De rest wordt in de eerste maanden van dit jaar verkocht.

Er is nu nog weinig te doen in Pavia. Landeigenaren kunnen nog niet naar hun land toe of er op een andere manier iets mee doen. Het team is nog druk bezig met ontwikkeling. Spelers hebben al wel de cryptovaluta PAVIA gekregen, in de vorm van een airdrop op basis van hun ‘grondbezit’. In later stadium kan PAVIA ongetwijfeld gebruikt worden om in-game items te kopen of land te verhandelen.

In Pavia kunnen avatars van readyplayer.me gebruikt worden. De avatars van dit zogenaamde cross-game avatar platform kunnen gebruikt worden in meer dan 700 spellen, verdeeld over verschillend blockchains eco-systemen. Waaronder dus ook Cardano.

Het is te makkelijk om te zeggen dat je hoopt dat de ontwikkeling sneller gaat dan dat van Cardano zelf.

Aan de andere kant stemt de disclaimer op de website nog niet hoopvol: “Het project staat nog in de kinderschoenen en het is onwaarschijnlijk dat je de virtuele wereld (VR of anderszins) de komende jaren zult bezoeken. Het is een langetermijnproject.”Prijsverwachting ADA/USDT

tradingview.com

Het nieuws over Pavia komt niet ongelegen voor ADA (Cardano). Na een periode van daling, lijkt ADA nu bullish uit te breken. Bij een candle close boven de $1,594 lijkt er een kanteling in de constructie plaats te vinden en ligt een verdere prijsstijging voor de hand. Een goede instap voor traders zou zijn, wanneer na de stijging een beweging omlaag ingezet wordt richting $1,312-1.227CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.