Tesla merchandise nu te koop met Dogecoin + Koersverwachting DOGE

Vanochtend is de mogelijkheid om een deel van de Tesla-merchandise met DOGE af te rekenen live gegaan. Tijdens de Aziatische ‘winkeltijden’ werd de mogelijkheid opengezet om bijvoorbeeld een een gesp voo


Vanochtend is de mogelijkheid om een deel van de Tesla-merchandise met DOGE af te rekenen live gegaan. Tijdens de Aziatische ‘winkeltijden’ werd de mogelijkheid opengezet om bijvoorbeeld een een gesp voor een riem af te rekenen in DOGE. 


Fluitje van €50,-, maar dan in DOGE 

Wil je een  elektrische quad voor je kinderen kopen die is geïnspireerd op de Cybertruck? Dat kan. Althans, nu even niet, want hij is uitverkocht. Maar zodra hij weer op voorraad is, kun je ‘m kopen en afrekenen met Dogecoin. Dat wordt dan 12020 DOGE (circa €2000,-). 

Een selectie van de artikelen uit de Tesla-shop is nu geprijsd in DOGE. Om ze te kopen moet je zelf een wallet hebben en de correcte hoeveelheid DOGE overmaken. Je kunt dan bijvoorbeeld een Cyberwhistle kopen voor 300 DOGE (€50,-). 

Het risico voor het correct overmaken van de juiste hoeveelheid DOGE  ligt volledig bij de klant, zegt Tesla. Volatiliteitsrisico is er ook niet voor de autobouwer. Met Dogecoin gekochte artikelen kunnen niet geruild worden.  


Prijsverwachting DOGE/USDT 


DOGE is recentelijk 57% gestegen, mede dankzij de berichtgeving van Elon Musk. Toch is er vooralsnog weinig reden tot euforie. De prijs loopt in een belangrijke resistance rond de $0.1962-$0.1911 en is op macroniveau nog altijd omlaag aan het trenden.

Dit is een typische plek om winst te nemen als je in een trade zit. Mocht de dagelijkse candleclose sluiten boven de $0.1962-$0.1911 zou dat een bullish signaal zijn, omdat dan een (in ieder geval lokale) kanteling van bearish naar bullish in de maak lijkt. Er is zelfs een mogelijkheid dat we weer richting $0.30 kunnen gaan bewegen.

Zo lang we dat niet doen en de huidige resistance respecteren is het voor traders belangrijk om voorzichtig en conservatief te blijven.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.