Wanneer gaat Vechain (VET) weer stijgen? Stijging naar $0.16 mogelijk?

Vechain is een zeer populaire coin in Nederland en dat merken wij ook tijdens de livestreams en in de chat, aangezien Vechain erg vaak wordt aangevraagd. Vandaar dat we vandaag een uitgebreide top down analyse van Vechain gaan maken en gaan kijken naar mogelijke instapmogelijkheden!

Vechain is een zeer populaire coin in Nederland en dat merken wij ook tijdens de livestreams en in de chat, aangezien Vechain erg vaak wordt aangevraagd. Vandaar dat we vandaag een uitgebreide top down analyse van Vechain gaan maken en gaan kijken naar mogelijke instapmogelijkheden! Wil jij zelf ook leren traden? Maak dan nu gebruik van de tijdelijke black friday kortingsactie, waarmee je 15% korting krijgt op de tradecursus en de Educatiegroep!


➖ Weekgrafiek

Op de weekgrafiek maken we vooralsnog higher highs en higher lows, dus dat is positief. De mindere signalen zijn dat het momentum lijkt af te nemen en dat zie je ook goed terug in het volume, want ook het volume is sterk aan het afnemen. Dit is voor mij ook een reden om de trades wat defensiever aan te vliegen en het liefst eerst op wat confirmatie te wachten.

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

➖ Daggrafiek

Als we verder inzoomen richting de daggrafiek zien we dat Vechain op dit moment nog support heeft van de weekgrafiek op $0.123-$0.109 en naderen we nu een interessante low op de $0.117. Als we onder deze low zakken, maar vervolgens wel boven de low weten te sluiten is er sprake van ‘liquiditeit ophalen’ en zou dat een impuls omhoog kunnen geven, richting mogelijk de 0.16 cent. Ik wil daarvoor wel graag de dagelijkse candleclose afwachten voordat ik ga kijken naar een eventueel instappunt. Als we onder de low sluiten is de kans groot dat we verder omlaag gaan bewegen, dus houd die low scherp in de gaten.


➖ 1-uur-grafiek

Mochten we de support gaan verliezen (grijze vlak) is de kans groot dat we even wat acceleratie naar beneden gaan zien. Ik zou dan pas gaan kijken naar een eventueel instapmoment als we de 1-uur-support zone op de 0.086 naderen. Dit is dan ook gelijk de meest defensieve trade die je in de huidige prijsactie kan nemen. Mochten we dat prijsgebied verliezen komt het er zeer beroerd uit te zien en ben ik voorlopig niet meer geïnteresseerd in een nieuwe trade. Dus het is van cruciaal belang dat we die zone weten te behouden.✅ Conclusie

Kortom, op de weekgrafiek zijn we vooralsnog bullish, want we maken higher highs en higher lows. Maar her en der zien we inmiddels wel serieuze signalen dat het momentum aan het afnemen is en dat we wellicht dieper gaan corrigeren. Dus wees voorzichtig met het innemen van nieuwe Vechain posities en ga niet te agressief in posities proberen te komen.

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.