WAVES naar ATH na aankondiging! Analyse: verdere stijging?

Met een rally van 67% in anderhalve dag tijd en een nieuwe all time high is WAVES de week goed begonnen. We kijken wat er gebeurd is en analyseren de prijsactie!

Met een rally van 67% in anderhalve dag tijd en een nieuwe all time high is WAVES de week goed begonnen. We kijken wat er gebeurd is en analyseren de prijsactie!


Nieuwe all time high voor WAVES

WAVES/USDT opende gisteren op $32,52. Al tien dagen lukte het niet om hoger te sluiten dan op 18 maart, ondanks dat de prijs er al vijf keer even boven was geweest. De zesde keer lukt het wel, en hoe. Na een stijging van 67% in minder dan twee dagen is ook meteen een nieuwe all time high neergezet.


Waves Labs wordt een groeimachine

Maandag werd ook Waves Labs gepresenteerd. Het is gevestigd in Miami met als doel om Waves te promoten en nieuwe projecten aan te trekken.

Het initiatief is nog in opbouw. Maar “Waves Labs wordt de groeimachine voor het Waves-ecosysteem in de VS en wereldwijd. De internationale expansie omvat onder meer de vorming van een ‘Ecosysteem fonds’  en een plan voor ‘agressieve’ marketing en personeelinhuur,” aldus het persbericht.

Sasha Ivanow, oprichter van Waves, zal het lab ondersteunen in de rol van adviseur.

“Waves Labs is een belangrijk onderdeel van het Waves-plan om in 2022 exponentieel te groeien. Ondanks een periode van recordgroei, blijft Waves relatief onbekend in de Amerikaanse cryptowereld,” zegt Ivanov.


Wat is Waves?

Waves is in 2016 ontstaan en staat in de top 40 van cryptovaluta met een marktkapitalisatie van $5 miljard. Hiermee is het vergelijkbaar met VeChain, UniSwap en Elrond. Het profileert zich als een eenvoudig te gebruiken optie met goede schaalbaarheid. Het ecosysteem bevat op dit moment onder andere een stablecoin, DEX, NFT-marktplaats voor kunst en protocol voor leningen.


Verdere stijging in aantocht?

TradingView Chart


De vraag die veel mensen zich nu zullen stellen: gaat WAVES verder stijgen? Vanuit technische analyse is dat wel de verwachting! We hebben op dit moment namelijk de wekelijkse resistance gebroken. Dit was de zone op $34,91/$31,62.

We kunnen vanuit hier dus een verdere stijging gaan zien, maar houd er rekening mee dat we hard zijn gestegen en de kans op een pullback altijd aanwezig is. Wanneer we een pullback gaan maken, kijken we naar de $34,90/30,07.CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.