Whale koopt voor $136 miljoen SHIBA INU! Prijsverwachting SHIBA INU.

Een crypto whale heeft deze week voor $136 miljoen aan Shiba Inu (SHIB) gekocht. Na de koop steeg de koers met 16%. Hoe staat het er nu voor met de memecoin?


Een crypto whale heeft deze week voor $136 miljoen aan Shiba Inu (SHIB) gekocht. Na de koop steeg de koers met 16%. Hoe staat het er nu voor met de memecoin?

De whale kocht in 24 uur tijd ongeveer 4 miljard SHIB ter waarde van ongeveer $136 miljoen. De portfolio van de onbekende entiteit raakte daarmee voor 25% gevuld met Shiba Inu coins. Een opmerkelijk grote positie in de memecoin. Een andere grote asset in de portfolio is Decentraland (MANA), een metaversecoin, goed voor 16%.

De laatste transactie van de miljardenaankoop is van 21 december, 8.30 uur. Sindsdien staat de positie van de whale ruim 15% in plus. Maar zou je vanuit het oogpunt van technische analyse ook in de memecoin stappen?


SHIBA INU prijsverwachting

We kijken naar de dagelijkse grafiek. Wat we op dit moment zien is dat SHIBA de steun op het niveau van $0,00002923-2729 heeft behouden en daar een reactie omhoog heeft laten zien.

Uit de huidige koers kunnen we ook aflezen dat SHIBA een kanteling in de constructie heeft gemaakt wat een bullish fenomeen is. Als dit scenario zich inderdaad voltrekt, kijken we vanuit technische analyse naar $0,00004744. Dat is de bovenste zwarte lijn in de grafiek die is getrokken is vanaf een vorige lokale high (de vorige top in de dalende trend). Hier heeft SHIB eerder weerstand ondervonden en het ligt voor de hand dat dit opnieuw gebeurt.


Conclusie

De koop was misschien wat excessief, want voor $136 miljoen, maar het was geen slecht moment om in te stappen. De koers geeft ‘m tot nu toe gelijk, de positie is in drie dagen tijd $13,76 miljoen meer waard geworden.

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt.