Persoonlijke coaching van een trading en investerings expert.

Behoefte aan persoonlijke coaching of tips? Heb je ingewikkelde vraagstukken over traden of investeren of zoek je een sparringspartner om je strategie mee te bespreken? Dan hebben wij voor jou de CryptoCoinTalk 1 op 1 sessie.

Videocall

Nick Veldkamp

Full-time daytrader en investeerder

12:00 | 12:30

Hoe werkt het?

01

Meld je nu aan voor de 1 op 1 sessie

En leer alles over het onderwerp waar jij vragen over hebt en/of meer over wil leren.

02

Laat ons weten wat je wil leren

Vermeld bij "onderwerp" waar jij graag mee aan de slag wil gaan. Doe dit zo specifiek mogelijk, zodat we jou goed kunnen begeleiden

03

Bestel en ontvang verdere instructies

Kies je datum en tijdslot, rond de bestelling af en krijg zowel de instructies als de uitnodigingslink naar de 1 op 1 sessie in je mail.

Onze trading / crypto experts

Wij helpen je graag verder op weg

Nick Veldkamp

Ruim 6 jaar ervaring met traden en investeren

” Mijn kennis delen op het gebied van traden en investeren is mijn allergrootste passie.” Versnel je leercurve en plan een 1 op 1 sessie met Nick in!

Vragen en antwoorden over onze 1 op 1 sessies

Wellicht staat je vraag hiertussen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mail met je vraag. Wij reageren doorgaans binnen 3 werkdagen. Mail naar info@cryptocointalk.nl

Na een korte kennismaking gaan we direct aan de slag, aan de hand van wat je tijdens het boeken van de 1 op 1 sessie hebt beschreven. We werken volledig in het tempo wat jij het prettigst vindt. Stel jouw brandende vragen en leer zo meer over het traden en investeren in de cryptomarkt. 

Jazeker, informeer naar de mogelijkheden, via de mail: info@cryptocointalk.nl. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden!

Je dient uiterlijk 24 uur van tevoren de afspraak te cancellen. Anders worden de kosten in rekening gebracht. In noodgevallen of bij ziekte is er altijd iets bespreekbaar. Kaart het dan zo snel mogelijk aan via info@cryptocointalk.nl. 

Je kan de 1 op 1 sessies gebruiken om je kennis significant bij te spijkeren. Leer van mensen die meer dan 6 jaar actief zijn binnen deze zeer volatiele markt. Voorkom zo veel beginnersfouten en bespaar veel geld. De 1 op 1 sessies verdienen zich uiteindelijk dubbel en dwars terug!

Behoefte aan nét dat extra stapje begeleiding?

Wij helpen je verder. Door een 1 op 1 sessie te boeken bekijken we jouw persoonlijke situatie en doelen. Zo kunnen we je extra goed helpen bij het maken van een plan wat jou tot een succesvollere en constantere trader maakt.

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt. 

E: Info@cryptocointalk.nl