Wij halen ons plezier uit het begeleiden en opleiden van nieuwe investeerders en traders.

In april 2020 hebben wij besloten om CryptoCoinTalk op te richten, een community die een sterke focus heeft liggen op de educatie van traden en investeren, iets wat onze community uniek maakt!

Onze partners

Vragen die we vaker ontvangen

Wellicht staat je vraag hiertussen. Klik op de vraag om het antwoord te bekijken. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mail met je vraag. Wij reageren doorgaans binnen 3 werkdagen. Mail naar info@cryptocointalk.nl

Jazeker, de Trading Cursus is voor iedereen geschikt. Er zit zowel beginners als gevorderde informatie in de cursus verwerkt, maar alles is wel op een dusdanig laagdrempelige manier beschreven dat het voor iedereen toegankelijk is.

Onze Educatiegroep bevindt zich op de app Telegram. Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@cryptocointalk.nl Dan helpen wij je zo spoedig mogelijk op weg.

Jazeker, de cursus kun je geheel in je eigen tempo volgen en is daarom zeer geschikt om naast je huidige opleiding of baan te bestuderen. Je hebt er namelijk een leven lang toegang tot. De toegang verloopt dus niet!

De Educatiegroep content is te vinden in onze eigen unieke online leeromgeving, de CryptoCoinTalk University. Link: www.university.cryptocointalk.nl.

De cursus is te vinden in onze eigen unieke online leeromgeving, de CryptoCoinTalk University. Link: www.university.cryptocointalk.nl.

Na de aanschaf van het Educatiegroep abonnement of de Trading Cursus met 1 maand gratis Educatiegroep heb je toegang tot de educatiegroep. Wij zijn met de Educatiegroep actief op Telegram. Als je wil toetreden tot de groepen van de Educatiegroep, klik hier en volg de verdere stappen.  https://university.cryptocointalk.nl/profile

CryptoCoinTalk logo white

CryptoCoinTalk. Het alles-in-1 platform om te beginnen met traden op de cryptomarkt. 

E: Info@cryptocointalk.nl